IX Esmorzar de Cullera, Forquilla i Convidat

El dimarts 27 de febrer de 2018, a dos quarts de nou del matí, vàrem celebrar, al restaurant Tapes 24 de l’Av. Diagonal, el IX Esmorzar de Cullera, Forquilla i Convidat organitzat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

En aquesta ocasió el convidat fou en Toni Soler, historiador, escriptor, productor i presentador.

Hi assistiren els següents Acadèmics: Miquel Brossa, Jordi Cortada, Francesc Daban, Gerardo García-Ventosa, Rosa Mayordomo, Pasqual Roca, Paco de la Rosa Torelló, Josep Mª Sanclimens, Quim Vila, Carles Vilarrubi i Maria Vives.

També els següents membres de l’Acadèmia Jove: Pepe Cabestany, Àlvar Sanclimens i Edu Vilarrubí.

I també els següents amics de l’Acadèmia: Víctor Duran, Jaume Farré, Enrique Gomis, Joaquim Jubert, Ferran Mendizábal, Lluís Miquel Recoder, Lluís Oliva, Javier Riera-Marsá i Victor Sagi.

toni soler

El menú fou el següent:

– Brioixeria casolana variada
– Diferents mini entrepans
– Ous de polleta estrellats
– Callos a la Madrilenya
– Rabo de toro
– Cafeteria
– Aigües i refrescos
– Cava Torelló

Després d’una breu intervenció del convidat explicant la situació del sector audiovisual en aquests moments, vàrem obrir una interessant i participativa tertúlia, que va acabar puntualment a les 10 del matí.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí: política de cookies.

ACEPTAR D'ACORD D'ACCORD OK

Subscriviu-vos al blog de l'ACGN

Afegiu-vos a la nostra llista per rebre les darreres notícies de l'Acadèmia

Us heu subscrit correctament, gràcies!