Col·laboracions i treballs dels acadèmics

Les reunions mensuals que manté l’Acadèmia són celebrades en restaurants de tot Catalunya i posen de manifest la versatilitat de la nostra gastronomia.

L’ocasió es completa amb un treball realitzat pel brigadier reponsable de la reunió que aprofundeix expressament en algun dels aspectes del menu, com pugui ser un producte, el restaurant o la comarca. A més d’això, aquesta secció presenta diversos estudis d’investigació i articles d’índole gastronòmica realitzats pels nostres Acadèmics. Aquests treballs Tenen format pdf i es poden descarregar clicant les imatges corresponents.

50 anys de bacallà

Per Joan Ras

La cuina xinesa

Per Josep Coromines

De re boletarum

De re boletarum

Per Joan Ras

El tomàquet en la gastronomia

Per Josep Casas Febrer

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí: política de cookies.

ACEPTAR D'ACORD D'ACCORD OK