Pressupost anual

INGRESSOS COMENTARIS
Quotes Acadèmics 39.600,00 € Previsió feta per a 55 Acadèmics  x  Quota de 50€/mes + 10€/mes pel Sopar Premis (720€ total)
Subvenció Ajuntament de Barcelona 12.000,00 € Atorgada per la gestió de l'Acadèmia Mediterrània de Gastronomia i Nutrició (2014 +2015)
Subvenció Inst. de Cultura de Barcelona 6.000,00 € Cicle de conferències a Barcelona sobre cuina catalana al IEC
IVA retorna’t 2012-2013 6130,72
TOTAL 63.730,72 €
DESPESES COMENTARIS
Manteniment anual pàgina web 211,75 €
Sous 14.028,00 € (1169*12 mesos)
SEGUROS SOCIALES 2.772,00 € (231*12 mesos)
Telèfon (Fix, Mòbil, Adsl) 1.200,00 €
Despeses Oficina 1.500,00 € Correos, Publintur (material papereria) i varis
Assesoria comptable (Valera Cons + ASESORIA FISCAL.) 1.770,32 € Fee Anual (307,58*4) + (45*12)
Despeses Bancàries 500,00 €
Despeses Sopar Premis 17.000,00 € Personal, trofeus, pancartes i material, comunicació, fotògraf i varis (segons anys anteriors)
Activitats i actes 12.500,00 € Cicle de conferències amb l´ICUB al Palau Robert (Ferran Adriá)
Relacions Públiques 2.000,00 € Quota AIG anual, Invitacions àpats, regals, fee anual gabinet de premsa, altres despeses
Gestió de les activitats de la AIG-Mediterránia 2.000,00 €
Desviacions e imprevistos 2.000,00 €
Pàgina web 1.500,00 € Actualització pàgina web ACGN
RESUM
TOTAL 58.982,07 €
DIFÈRENCIA I – G 4.748,65 €

Pressupost 2015 de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició en PDF

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

Ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí: política de cookies.

ACEPTAR D'ACORD D'ACCORD OK